Kosár tartalma

Az ön kosara jelenleg üres.

Belépés

Elfelejtette a jelszavát?

Regisztráció

Ha regisztrál nálunk, a vásárlási folyamat gyorsan végrehajtható lesz, akár több kiszállítási címet is megadhat, a megrendelések nyomonkövethetőek lesznek, és még számos egyéb lehetőség vár Önre.

Elfogadom a használati feltételeket *
Kezdőlap
Hírek

Ez a stílus hogy tetszik? Ilyen téli bakancsokat is találsz a cipő webáruházunkban

2017.12.12

Több alkalommal írtunk már az idei tél cipő trendjeiről. De a “túrázós” stílus valahogy kimaradt a felsorolásból. Eddig csak azt írtuk le, hogy a szőrme díszítés és a rockos stílus, a szegecses megoldások lesznek a menők, pedig a “hegyi” bakancsokhoz hasonló téli cipők is nagyon trendik az idén.  

Bakancslista /Etalon magazin

2017.12.08

A bakancs kétségtelenül a tél vissza-vissza térő lábbelije, ennyire dominánsan a ’80-as évek óta nem jó adag változáson ment keresztül egyet azonban biztosan elmondhatunk, konszolidáltabb ezúttal sem lett.

Warm lining - trendi és meleg Vagabond cipők a Divatcipő webáruházban

2017.12.08

Ha téli cipőt vásárolunk, fontos szempont, hogy trendi legyen, de azért az sem árt, ha meleg is. A Vagabondnak a warm lining cipői ilyenek. Postoltak is erről nemrég a Facebook oldalon, ahol olyan cipők is feltűntek, amik nálunk is kaphatók.

Ha igazán extra ajándékot szeretnél kapni vagy adni karácsonyra

2017.12.05

 Karácsonykor általában olyat ajándékot szeretnénk kapni, amit nem biztos, hogy máskor megvennénk. De ugyanez a helyzet az ajándék vásárlásával is. Olyat adnánk a szeretteinknek, ami az átlagnál különlegesebb. Szerintünk egy cipő lehet ilyen.

Téli bakancsok, amik nem csak divatosak, de melegen is tartják a lábadat

2017.11.30

Megjött a tél, egészen pontosan a hó. Ezzel együtt a nulla fok körüli hőmérséklet. Szóval ha még nem tetted volna meg, most már tényleg itt az ideje, hogy beszerezd a téli cipődet. Tudod, azokat, amik nem csak divatosak, hanem melegek is. Mutatjuk, mi milyenekre gondoltunk.

Új cipők érkeztek, akciókat indítottunk és még Görög Zitával is forgattunk

2017.11.24

Ilyenkor, a hónap vége felé közeledve látjuk igazán, mennyi minden történik velünk és a Divatcipő webáruház körül. Akciók, forgatás népszerű emberekkel, fotózások és természetesen rengeteg új téli cipő. Ez a november.

Neked vajon jól állna az ilyen téli cipő? Segítünk kideríteni

2017.11.17

A téli csizmát kiválasztani nem egyszerű feladat. Főleg, ha nem kifejezetten modell alkattal vagyunk megáldva. De attól még, hogy mondjuk alacsonyabbak és kicsit talán teltebbek vagyunk, vehetünk fel olyan csizmát, mint a modellek. És ehhez csak erre a pár dologra kell odafigyelnünk.

Öt dolog, amit az idei téli cipődivatról érdemes tudnod

2017.11.10

 Nem kell túl extra dolgokra gondolnod. De azért nem árt, ha tisztában vagy azzal, éppen mi a trendi, és ennek megfelelően választasz cipőt.

Új téli bakancsok és csizmák kerültek fel a cipő webáruházba - Szezonközi leárazást is tartunk

2017.11.03

Meglehetősen mozgalmasan telt az elmúlt hónap a cipő webáruházunk körül. Volt egy special sunday akciónk, amikor minden lábbelit, még az őszi, téli cipőket is 20 százalékkal olcsóbban adtuk. De most is fut egy szezonközi akció, így nálunk akár 30 százalékos kedvezménnyel is tudsz vásárolni.

Nézted már, hogy szeptemberben milyen cipők érkeztek?

2017.10.02

Rengeteg minden történt velünk szeptemberben. A legfontosabb, hogy nagyon trendi őszi cipők érkeztek, és bővült a táskák kínálata is. Természetesen olyan darabokkal, amik garantáltan illenek a nálunk kapható cipőkhöz.

Helló, őszi cipők!

2017.08.31

Leáraztunk rengeteg tavaszi és nyári cipőt. Elkezdtük feltölteni a 2017-es őszi lábbeliket és egy új fotósorozatot is készítettünk.

Leárazás, Birkenstock újdonságok, Divatcipő post az Innuovo Instagram oldalán

2017.07.24

Elég erőteljesen indult a nyár a cipő webáruház kínálatát tekintve. Nagyon sok új modell érkezett, elkezdtük árusítani például - a csak keveseknél kapható - Birkenstock EVA papucsokat.

Új nyári cipők érkeztek, többen postoltak is rólunk az Instán - Megkezdtük a Birkenstock papucsok forgalmazását a webáruházban

2017.06.09

Új nyári lábbelik jöttek, elkezdtük a Birkenstock papucsok forgalmazását és népszerű Instagram influencerek is postoltak a cipőinkről. Szóval rengeteg minden történt nálunk, miközben készültünk a nyárra. De nézzük kicsit részletesebben!

Nyári saruk, szandálok és új márkák a cipő webáruház “polcain”

2017.05.31

Április végén elkezdtük feltölteni a legújabb nyári termékeket a cipő webáruházba. És most szándékosan nem cipőt írtunk. Mivel már nem csak női lábbeliket találsz a cipő webshopban, hanem táskákat is. Sőt, számos új márka forgalmazását is megkezdtük az utóbbi hetekben.

Sokan 5-6 pár női cipőt is vásárolnak évente - Többnyire webáruházból rendelünk

2017.04.21

Létezik egy mondás: “Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe”. Ezt Keneth Cole személyi stílustanácsadó mondta. És ha jobban belegondolunk, ez tényleg így van. Sok hölgynek egyszerűen a szerelmévé válik az éppen aktuális női cipő.

A cipő webáruházak már most készülnek a tavaszi cipő divatra

2016.12.16

Igaz, még véget se ért az év, a tél pedig még csak most kezdődött el igazán, de a cipő webáruházak, a cipőboltok már a tavaszra készülnek. A 2017-es cipő divat feltérképezése már rég megkezdődött, és lassan a cipők beszerzésére is sor kerül. De az, hogy a cipő webáruházak mikor és hogyan készülnek, talán kevésbé érdekes, fontosabb talán, hogy milyen tavaszi cipő divatra lehet számítani 2017-ben.

Nagy őszi cipőrehab

2016.12.15

A divat szempontjából egyik legizgalmasabb szezon köszöntött be. Az ősz most a lábaink előtt hever. Tisztelegjünk a nagyvárosi, játékos, inspiráló lábbelik előtt. Az olasz bőrök minden bizonnyal a legjobb befektetést ígérnek.

Casino Royal

2015.12.08

Az érzék­iség a leg­ny­il­ván­valóbb arcát mutatja az idei év végi party sze­zon­ban, a csábítás eszköztárá­nak közpon­tjába az elra­gadó extrav­a­gan­cia, és a figyelme felkeltés max­i­mal­iz­musa áll. Itt az ideje nyílt lapokkal játszani!
 

Illusztris cipőben

2015.09.15

Rezes arany, bur­gundi, és éjfekete: a legú­jabb őszi cipőtrendek…

Uttörő maszkulin

2015.03.08

Górcső alá vet­tük a legú­jabb tavaszi cipőtren­deket, melyek nem csak kényelme­sek, hanem stílu­sosak is!

Táskatrend: Szőrök, rojtok, festmények, képek a divattáskákon

2014.11.30

Az őszi táskadivat igazán széles skálán mozog. A klasszikustól az egészen apró, művészi megmunkálású daraboktól a giccsesig, minden megtalálható.
 

A bakancs a menő

2014.11.20

A bakancs a lehető legdivatosabb viselet, ha még mindig nem ebben jár, akkor valami elkerülte a figyelmét.
 

Micsoda bőr

2014.09.01

A hideg flasztert sokáig róhatjuk majd az idei ked­vencek­ben, ám a legú­jabb tren­det elnézve nem is bán­juk majd!

Kényelem mindenek előtt

2014.06.01

Az idei nyári szandál­trend sem­mi­lyen kom­pro­mis­szu­mot nem ismer. Ezút­tal nem­c­sak, hogy az ortopé­du­sok­nak, de nekünk sem lesz okunk elkeseredni, hiszen nincs tovább tűsarkakon való gyötrődés. Elérkezett az idő, amikor egy kényelmes szandál is lehet izgalmas!

Black glamour

2013.12.01

Egy szép csizma nem csak megvéd a hideg ellen, hanem öltöztet is. Utá­na­jár­tunk, hogy mik lesznek a sze­zon cipőtrend­jei!

A divat ezút­tal a sötét oldalát mutatja. Nem csak a ruhák, de a cipők, és csizmák mega­lkotóit is mágikus von­za­lom fűzi a feketéhez. Idén télen ismét újjá éledt ez a megun­hatat­lan klasszikus. Eltűn­tek ked­venc...

Részlet kérdés

2013.09.01

Az új sze­zon­ban sem elhanyagol­hatóak a rés­zletek. Lás­suk melyek lesznek az ősz kötelező kellékei!

A legszebb csizmák és táskák télre

2012.11.01

Gyönyörű és sokoldalú fazonokat kínál­nak az év leghidegebb hónap­jaira is a szom­bat­he­lyi Primo Vale­rio a keszthe­lyi Trend cipőü­zletek!
Téli csizmáinknak jégen, hóban, sár­ban, latyak­ban egyaránt helyt kell áll­niuk, emel­lett pedig az sem utolsó szem­pont, hogy vál­tozatosan öltözköd­hessünk hoz­zájuk. Ebben a sze­zon­ban...

Megjelenik 1-27 a(z) 27 találatból
1