Kosár tartalma

Az ön kosara jelenleg üres.

Belépés

Elfelejtette a jelszavát?

Regisztráció

Ha regisztrál nálunk, a vásárlási folyamat gyorsan végrehajtható lesz, akár több kiszállítási címet is megadhat, a megrendelések nyomonkövethetőek lesznek, és még számos egyéb lehetőség vár Önre.

Elfogadom a használati feltételeket *
Kezdőlap
Hírek

Nézted már, hogy szeptemberben milyen cipők érkeztek?

2017.10.02

Rengeteg minden történt velünk szeptemberben. A legfontosabb, hogy nagyon trendi őszi cipők érkeztek, és bővült a táskák kínálata is. Természetesen olyan darabokkal, amik garantáltan illenek a nálunk kapható cipőkhöz.

Helló, őszi cipők!

2017.08.31

Leáraztunk rengeteg tavaszi és nyári cipőt. Elkezdtük feltölteni a 2017-es őszi lábbeliket és egy új fotósorozatot is készítettünk.

Leárazás, Birkenstock újdonságok, Divatcipő post az Innuovo Instagram oldalán

2017.07.24

Elég erőteljesen indult a nyár a cipő webáruház kínálatát tekintve. Nagyon sok új modell érkezett, elkezdtük árusítani például - a csak keveseknél kapható - Birkenstock EVA papucsokat.

Új nyári cipők érkeztek, többen postoltak is rólunk az Instán - Megkezdtük a Birkenstock papucsok forgalmazását a webáruházban

2017.06.09

Új nyári lábbelik jöttek, elkezdtük a Birkenstock papucsok forgalmazását és népszerű Instagram influencerek is postoltak a cipőinkről. Szóval rengeteg minden történt nálunk, miközben készültünk a nyárra. De nézzük kicsit részletesebben!

Nyári saruk, szandálok és új márkák a cipő webáruház “polcain”

2017.05.31

Április végén elkezdtük feltölteni a legújabb nyári termékeket a cipő webáruházba. És most szándékosan nem cipőt írtunk. Mivel már nem csak női lábbeliket találsz a cipő webshopban, hanem táskákat is. Sőt, számos új márka forgalmazását is megkezdtük az utóbbi hetekben.

Sokan 5-6 pár női cipőt is vásárolnak évente - Többnyire webáruházból rendelünk

2017.04.21

Létezik egy mondás: “Egy átlagos nő évente hétszer esik szerelembe, ebből hatszor cipőbe”. Ezt Keneth Cole személyi stílustanácsadó mondta. És ha jobban belegondolunk, ez tényleg így van. Sok hölgynek egyszerűen a szerelmévé válik az éppen aktuális női cipő.

A cipő webáruházak már most készülnek a tavaszi cipő divatra

2016.12.16

Igaz, még véget se ért az év, a tél pedig még csak most kezdődött el igazán, de a cipő webáruházak, a cipőboltok már a tavaszra készülnek. A 2017-es cipő divat feltérképezése már rég megkezdődött, és lassan a cipők beszerzésére is sor kerül. De az, hogy a cipő webáruházak mikor és hogyan készülnek, talán kevésbé érdekes, fontosabb talán, hogy milyen tavaszi cipő divatra lehet számítani 2017-ben.

Nagy őszi cipőrehab

2016.12.15

A divat szempontjából egyik legizgalmasabb szezon köszöntött be. Az ősz most a lábaink előtt hever. Tisztelegjünk a nagyvárosi, játékos, inspiráló lábbelik előtt. Az olasz bőrök minden bizonnyal a legjobb befektetést ígérnek.

Casino Royal

2015.12.08

Az érzék­iség a leg­ny­il­ván­valóbb arcát mutatja az idei év végi party sze­zon­ban, a csábítás eszköztárá­nak közpon­tjába az elra­gadó extrav­a­gan­cia, és a figyelme felkeltés max­i­mal­iz­musa áll. Itt az ideje nyílt lapokkal játszani!
 

Illusztris cipőben

2015.09.15

Rezes arany, bur­gundi, és éjfekete: a legú­jabb őszi cipőtrendek…

Uttörő maszkulin

2015.03.08

Górcső alá vet­tük a legú­jabb tavaszi cipőtren­deket, melyek nem csak kényelme­sek, hanem stílu­sosak is!

Táskatrend: Szőrök, rojtok, festmények, képek a divattáskákon

2014.11.30

Az őszi táskadivat igazán széles skálán mozog. A klasszikustól az egészen apró, művészi megmunkálású daraboktól a giccsesig, minden megtalálható.
 

A bakancs a menő

2014.11.20

A bakancs a lehető legdivatosabb viselet, ha még mindig nem ebben jár, akkor valami elkerülte a figyelmét.
 

Micsoda bőr

2014.09.01

A hideg flasztert sokáig róhatjuk majd az idei ked­vencek­ben, ám a legú­jabb tren­det elnézve nem is bán­juk majd!

Kényelem mindenek előtt

2014.06.01

Az idei nyári szandál­trend sem­mi­lyen kom­pro­mis­szu­mot nem ismer. Ezút­tal nem­c­sak, hogy az ortopé­du­sok­nak, de nekünk sem lesz okunk elkeseredni, hiszen nincs tovább tűsarkakon való gyötrődés. Elérkezett az idő, amikor egy kényelmes szandál is lehet izgalmas!

Black glamour

2013.12.01

Egy szép csizma nem csak megvéd a hideg ellen, hanem öltöztet is. Utá­na­jár­tunk, hogy mik lesznek a sze­zon cipőtrend­jei!

A divat ezút­tal a sötét oldalát mutatja. Nem csak a ruhák, de a cipők, és csizmák mega­lkotóit is mágikus von­za­lom fűzi a feketéhez. Idén télen ismét újjá éledt ez a megun­hatat­lan klasszikus. Eltűn­tek ked­venc...

Részlet kérdés

2013.09.01

Az új sze­zon­ban sem elhanyagol­hatóak a rés­zletek. Lás­suk melyek lesznek az ősz kötelező kellékei!

A legszebb csizmák és táskák télre

2012.11.01

Gyönyörű és sokoldalú fazonokat kínál­nak az év leghidegebb hónap­jaira is a szom­bat­he­lyi Primo Vale­rio a keszthe­lyi Trend cipőü­zletek!
Téli csizmáinknak jégen, hóban, sár­ban, latyak­ban egyaránt helyt kell áll­niuk, emel­lett pedig az sem utolsó szem­pont, hogy vál­tozatosan öltözköd­hessünk hoz­zájuk. Ebben a sze­zon­ban...

Megjelenik 1-18 a(z) 18 találatból
1