Navigáció

Azt gondoltad, hogy kifutóban van a dad shoe trend? Dehogy… 2022-ben meghatározóbb lesz, mint valaha.

A legnagyobb márkák legalábbis készülnek új kollekciókkal. Amiknek a darabjai egyébként nem különböznek nagyban a 2021-es stílustól…

A különlegesebb, robosztusabb talp továbbra is alapnak tekinthető. Továbbra is érvényes, hogy minél egyedibb a forma, annál trendibb a cipő. Plusz: ha mindehhez még élénk színek is társulnak, jól választottunk. Az ilyen cipőkben 2022-ben is divatosak leszünk.

Röviden: robosztus, extra formájú talp, élénk színű díszítésekkel kiegészített felsőrész… Ezek jellemzik a 2022-ben is divatos dad shoe-kat.

Amik egyébként nem csak jól néznek ki, hanem rendkívül kényelmesek is. Mégiscsak sporcipőkről van szó. Meg aztán azt se feledjük, hogy az apacipő annyira egyet jelent a szabadsággal, hogy gyakorlatilag bármihez felvehető.

Szóval simán hordhatod hétköznapi szetthez és elegánsabb ruhához is. Ebből adódóan univerzális darabnak tekinthető. Talán azt sem árt mondani: mindenkinek kell, hogy legyen dad shoe-ja! Egy olyan lábbeli, amit bármikor elhúzhatunk a szekrényből, felkapjuk és már megyünk is.

Te már beszerezted?

Ha apacipőt keresel, a Divatcipő webáruházunkban számos változatban találsz ilyet. Némelyik ráadásul most akciósan lehet a tiéd. Nézz körül a női cipők között! Hamarosan új modellek is érkeznek.