Navigáció

A Tutto Bene Scarpe tavaszi kínálatában közel harmincféle mokaszin közül választhatsz. Találsz a webáruházban egészen egyszerű, visszafogott darabokat és olyanokat is, amikben biztosan kitűnsz majd a tömegből.

Ez a női cipő például ilyen. A magasított talp és a felső részen található ezüstös elem, no meg a narancssárga díszítő vonal egészen extrává teszik ezt a mokaszint.

De nem kell, hogy feltétlenül színes kivitelben gondolkozz, amikor extrémebb megjelenést keresel. Ez a hófehér, magasított talpú mokaszin garantáltan felhívja magára, illetve a viselőjére a figyelmet.

Persze ennél azért jóval visszafogottabb darabokat is tudunk mutatni.

Ez a lakkozott felületű, púder színű változat mondjuk ilyen. Semmi extra. Vagy mégis? A csillogós hatás valahogy mégis többé teszi ezt a lábbelit egy átlagos női cipőnél.

Ez pedig egy valamivel klasszikusabb darab. A piros talp rész persze itt is sokat hozzátesz a stílushoz… De a forma tekintetében nem kérdés, hogy egy tipikus mokaszinről van szó.

Végül egy egészen friss feltöltés. Ha oda vagy a pasztell színekért, és egy hétköznapokra tökéletes tavaszi cipőt keresel, akkor ez a mokaszin tetszeni fog.

Vagy valamelyik másik változata. Ebből a női cipőből ugyanis többféle verziót kínálunk. Nézd meg ezeket is! Ahogy a papucsszerű mokaszineket és slip-onos kiviteleket is. Rengeteg forma és stílus található a webshopban.

Ha a fenti darabok elindították a fantáziádat, kattints ide, és térképezd fel a teljes Tutto Bene mokaszin kínálatunkat! Válassz tavaszi cipőt nálunk!