Navigáció

A legtöbbször csak az Inuovo, a Tamaris, a Vagabond és Tutto Bene Scarpe női cipőkről írunk itt a blogban, pedig számos más márka is kapható nálunk. 

Forgalmazunk például Altramarea női cipőket is. Ha igazán nőies szandált keresel a nyárra, ezekre például érdemes ránézned. Mondjuk erre a sárga darabra. Vagy a piros “testvérére”, amire még egy kis extra díszítés is került.

Aztán ott vannak a Via Roma cipők. Csak hogy maradjunk a magas sarkú nyári változatoknál.

A pöttyös most nagyon trendi. Ezt bizonyítja, hogy a Lux By Claudio Dessi-ből is több, pöttyökkel díszített változatot találsz a kínálatban.

Ez pedig egy Gamis mokaszin-szerű cipő. Amiből elegánsabb és sportosabb darabot is választhatsz. Ráadásul mintás és visszafogott megoldás is készült ezekből.

És, ha már sportos cipők. A rengeteg Tutto Bene Scarpe, Tamaris és Vagabond mellett találsz nálunk Gas és Bugatti női cipőket is.

Végül a szandálok és a papucsok. A klasszik saruk között ugyan az Inuovo és a Tutto Bene most a sláger, de ha nálunk böngészel, talán más márkákra is érdemes ránézned.

Mondjuk a már említett Via Roma-ra. Vagy a papucsok közül a Nicole-ra. Persze csakis azután, ha már Tamaris-okon végigmentél :).