Navigáció

Két tulajdonság, ami most a legtrendibb nyári papucsokat jellemzi. És már nem csak az Inuovo-ból kapsz ilyeneket, hanem a Tutto Bene Scarpe márkából is.

Az előbbiből szandált és a sarut is felfedezhetsz a kínálatban. Az Inuovo-nál mondhatni az egyik legnépszerűbb összeállítás a fehér talp és a csillogó felső rész. Ami - mármint ez utóbbi - olykor egy vékony pánt, máskor pedig egy vastagabb egybefüggő egység. Mutatunk is példát mindkettőre.

Ez a szandál rendkívül népszerű az ezüstös “testvérével” együtt.

De a vastag pánttal rendelkező, hasonló kialakítású papucsokat is igen kedvelitek.

És ezek csak az Inuovo-k. Ha bejön a stílus, érdemes ránézned az Tutto Bene Scarpe márka nyári termékeire is. Főleg a legújabb darbokra. A napokban ugyanis felkerült két fehér talpú platform papucs is. Olyanok, amik fényes felső résszel rendelkeznek.

Íme, így néz ki az ezüst változat.

Ez pedig már egy kicsit más stílus. De van némi hasonlóság, ezért mutatjuk. A platform talpra egy fonott sáv is került. Viszont a csillogó pánt és a fehér talprész itt is adott.

És ez még mindig nem az összes modell. Amennyiben tetszik a stílus, a teljes Inuovo kínálatot itt találod. A Tutto Bene Scarpe nyári lábbelikért pedig ide kell kattintanod. Nézz körül még ma!