Navigáció

Fehér cipőt keresel a nyárra? Olyat, ami annak ellenére, hogy világos színű, egyáltalán nem kényes? Megtaláltad. A Vagabond női cipők között több variációt is fellelhetsz.

Magasított talpút, vékonyabb fűzőset, klasszikus sportcipőt, Casey-t és még apacipőt is.

A Vagabond cipők az egyszerűségükről híresek. Így talán nem meglepő, hogy számos hófehér variációt is találni közöttük. Ráadásul ezek mind trendi darabok. Olyanok, amikben a visszafogottságuk ellenére sem maradsz észrevétlen.

Ebben a dad shoes-ban tutira nem. Hófehér, de mégis felkelti a figyelmet.

De a Casey fehér változatáról is hasonlókat tudunk mondani. Úgy vonzza magára a figyelmet, hogy közben egyáltalán nem extravagáns.

Talán a magasított talp teszi… Nem tudni. Egy biztos, trendi leszel benne.

Ahogy ebben az enyhén emelt talpú hófehér női cipőben is. Semmi extra nincs benne, mégis tudjuk, hogy ez a Vagabond jó választás. Főleg, ha szereted a visszafogott feltűnést - már ha lehet ilyen képzavarral élni.

Ugyancsak letisztult formavilág jellemzi ezt a Vagabond cipőt is. Ami attól lesz egy kicsit talán extra, hogy a fűzője vékonyabb az átlagnál, és a felsőrészen nincs különösebb törés. Már majdnem slipon, de mégis fűzős.
 

Végül egy klasszikus megoldás. Nagyon nincs mit hozzáfűzni. Bőr, egyszerű, hófehér, trendi. Ezzel a női cipővel biztosan nem nyúlsz mellé, ha a hétköznapokra keresel egy kényelmes darabot. Csak ajánlani tudjuk.


 

Válassz Vagabond cipőt a Divatcipo.hu-ról! Nézz körül az akciós kínálatban is!