Navigáció

 Az idén nyáron nem csak az élénkebb színű cipők lesznek divatosak, hanem a teljesen egyszerű fazonú fehér cipők is. Főként a sportos megoldások.

Például az olyanok, mint ez a Tutto Bene Scarpe cipő.

Igaz, itt azért a fazon nem kifejezetten nevezhető egyszerűnek. Legalábbis a talp rész formásabb az átlagnál. De összességében mégis visszafogott eleganciát sugároz ez a lábbeli.

Akárcsak ez a Tutto’ cipő. Itt tényleg nincs semmi plusz. Már az extra kényelmet és a divatos hófehér dizájnt leszámítva.

Ugyanennek a cipőnek a Vagabond párját is érdemes kiemelnünk. A helyzet itt is hasonló. Hófehér szín, letisztult forma és kényelem.

És ha már Vagabond. A Casey-nek a fehér változatát is meg kell említenünk. A stílus 2021-ben tovább hódít.

Akárcsak a Tamaris “zoknicipős” megoldásai. Ennél a hófehér darabnál szintén nem lehet kérdés a kényelem. Ahogy az sem, hogy divatos leszel-e benne.

Végül egy tornacipős forma. A felsőrész a sötét csíkkal ezt a vizuális élményt kelti. Viszont a flatform talp már egészen más stílust ad ennek a cipőnek. Hófehér, kényelmes és extrán trendi.

Amennyiben megtetszett, katt! De ha inkább válogatnál még a cipők között, azt is megteheted. Ide klikkelve a legújabb női cipőket találod.