Navigáció

A manapság kapható hótaposók sokkal divatosabbak, mint amilyeneket anno lehetett vásárolni. Így ezeket nem csak szánkózáshoz lehet felvenni, hanem akár még elegánsabb szetthez is jól mutatnak. De hétköznapi ruhához biztosan felveheted ezeket.

Ez a Bugatti női hótaposó például kifejezetten trendi darab.

Farmerhez tökéletes.

Mint mondjuk ez a Tutto Bene Scarpe téli cipő. Szintén az igazán hideg napokra tervezték. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lenne divatos. Sőt… Nálunk bézs, barna és fekete színben is elérhető.


Ez megint csak egy Tutto Bene darab. Csak beleugrasz, és már mész is. Fázni biztosan nem fog benne a lábad. Plusz a színes mintája miatt tutira nem maradsz benne észrevétlen. Hétköznapokra és karácsonyi vásárokhoz, aktívabb téli szabadtéri programokhoz egyaránt kiváló.

Végül még egy Bugatti!

Ha igazán stílusos darabot keresel… Ezt a hótaposót simán el tudjuk képzelni elegánsabb szettekhez is. Az arany díszítés és a csillogó felület kimondottan elegánssá teszi. Mindezek mellett természetesen a hótaposóktól elvárható tulajdonságokkal is rendelkezik. Meleg, kényelmes és segít biztos léptek megtételében a csúszós utakon.

Téli cipőt keresel? Nézz körül a webáruház kínálatában! A klasszik bakancsok mellett különféle hótaposókat is mutatunk. Klikk ide a teljes kollekcióért!