Navigáció

Ha hó nincs is, a hótaposók azért jó szolgálatot tesznek. Főleg az olyan darabok, amik extra melegen béleltek. Úgy, mint a napokban érkezett legújabb SW cipők. Fekete, ezüst és bézses színben is találsz menő hótaposót a webáruházban.

Ráadásul kétféle verziót is. Van, ami csak boka magasságig ér és olyan is, ami a lábszár közepéig. Az előbbiből ilyen egy fekete darab.

Teljesen letisztult forma és pihe-puha kényelem jellemzi. Meg persze lábat melengető belső hő. Merthogy ezek a cipők nem csak a hideget tartják kint, de a meleget sem engedik ki. A kényelemről egyébként a fűzőmentes kivitel is gondoskodik. A felvétele rendkívül egyszerű. Beleugrasz, és már mehetsz is.

A láb melegen tartása mellett a hótaposók másik előnye, hogy gyakorlatilag bármihez felvehetők. Mivel a száruk eláll a lábtól, így bármilyen nadrágot betűrhetsz. Farmert biztosan… De szerintünk még egy szoknyás, harisnyás változat is passzol hozzá.

És nem csak a fekete van a kínálatban, hanem ez a bézses, fehér darab is. Ami egyébként egyszerű cipőnek tűnik, de nem az. A hátsó részére került ugyanis egy-két masni, ami azért elég jól kiemeli a tömegből ezt a lábbelit. Akárcsak a fekete “tesóját”.

Végül itt egy ezüstösebb, boka magasságig érő változat. Ez szintén rendelkezik hátsó díszítéssel. Igaz, nem olyan hangsúlyos, mint az előző cipőknél, de azért ebben a hótaposóban is biztosan nem lesz átlagos a megjelenésed.

Neked melyik a szimpatikus?

Válassz hótaposót vagy nézz rá a többi téli cipőnkre! Rengeteg új darab érkezett. Készülj velünk a télre! Válassz női cipőt itt!