Navigáció

Új év, új tervek, új cipő… :) Miért ne indítanád 2021-et egy gardróbfrissítéssel? És miért ne kezdenéd ezt a gardróbfrissítést a cipőgyűjteményed bővítésével? Főleg, hogy most óriási kedvezményeket kínálunk, jelenleg akár féláron is vásárolhatsz lábbelit a Divatcipő.hu-n.

És nem csak téli darabokat. Ha egy kicsit előre gondolkodnál, és már a tavaszra keresel cipőt, akkor is érdemes kattintani. Rengeteg sportos cipőt találsz a kínálatban.

Hogy pontosan milyeneket? Mutatjuk.

De mielőtt a sportcipőket vennénk sorra, tekintsük át a szezonális kínálatot. Talán ez most aktuálisabb... Legalábbis az időjárás előrejelzés szerint a következő időszakban a bakancsra nagyobb szükségünk lesz, mint a kevésbé télies cipőkre.

Januárban jön a hó!

Szóval nagy valószínűséggel egy hótaposónak nagy hasznát veszed majd. Mondjuk egy ilyen darabnak.

Hogy tetszik?

Persze a téli hideg és a hó ellen nem csak hótaposóval védekezhetsz, természetesen a hosszú szárú bakancsaink is ideálisak a mostani időszakra. A combat boot-ok különösen. A bőr kivitel, a magas szár és a masszív, magasított talp garantáltan melegen tartja a lábat.

Ugyanakkor ne feledjük az igazán nőies csizmákat se. Mert attól még, hogy téli cipőkről van szó, a nőies megjelenésről nem kell lemondani. A bakancsok közül választhatunk magassarkút is. Illetve olyan verziót, ami egészen térdig rásimul a lábra.

 

De a tél és a sportos megjelenés sem zárja ki egymást. Nálunk legalábbis télies sportcipő is kapható. A Tutto Bene Scarpe és a Vagabond márkákból például egészen extra darabok közül választhatsz. Akár ezt a cipőt is.

Végül itt egy tipp azoknak, akik már a tavaszra keresgélnek cipőt. Nekik jó hír, hogy a sneakereket most óriási kedvezménnyel kínáljuk. Némelyik, tavaszra is ideális darab akár féláron is a tiéd lehet.


Válogass a webáruházban! Találd meg a számodra legideálisabb téli cipőt! Nézz körül most, csapj le az akciókra!