Navigáció

Összegyűjtöttünk neked pár igazán népszerű női cipőt, amiket most akár 30 százalékkal olcsóbban megvásárolhatsz nálunk. Vagabond, Tamaris és Tutto Bene Scarpe lábbeliket is találsz a kínálatban. Sőt, most az egyes Street One ruhákat is olcsóbban szerezheted be.

Ahogy arról korábban már írtunk is, a Vagabond cipők közül a legtrendibb darabokat is kedvezőbb áron viheted most haza. A Casey-ből például a fehér, a pasztell kék és a fekete is 30 százalékkal olcsóbb.

De találsz akciós nő cipőt a Tamaris lábbelik között is. Igaz, most csak pár darabot kínálunk kedvezményesen, ettől függetlenül azért érdemes kattintani. Főleg, ha sneaker-t keresel a nyárra.

Ez és az ehhez hasonló flatform sportcipők ugyanis most jóval olcsóbbak.

Ahogy ez a mokaszin is. Ez a sárga női cipő most csak 13 ezer 293 forintba kerül.

És ha már a sportcipőket szóba hoztuk: az akciós darabok közül ki kell emelnünk néhány Tutto Bene Scarpe sneaker-t. Mondjuk ezt a fekete, fehér lábbelit, amit majd 44 ezer forintról áraztunk le 30 százalékkal.

 

Persze nem csak visszafogott megjelenésű sneaker-eket kínálunk a Tutto Bene darabok között. A márkáról ugyanis köztudott, hogy a termékei mindig az átlagosnál többet adnak. Ez a sneaker például már egy egészen merész darab - ami most szintén akciós.
 

De ez is jóval extrémebb, mint a többi brand kínálta női cipők. Flatform és még arany színű is - remek választás. Most ez is akciós.
 

A kedvezményes áron kínált cipől között most egyébként közel 200 lábbelit és női ruhát találsz. Szóval van miből válogatni. Tedd meg, csapj le olcsóbban a legtrendibb darabokra! Ide kattintva eléred az éppen leárazott termékeket.