Navigáció

Őszi, téli bakancsot keresel? És milyet? Fűzőset, bőrt, extrán díszített verziót, egyszerű lakkozottat? Netán flatform talpút, esetleg tipikus, klasszik női csizmát? Akkor katt! Nálunk óriási ugyanis a választék bakancsügyileg. Mutatunk is párat…

Induljunk a visszafogott megoldások felől! Ez a Tutto Bene Scarpe csizma annyira letisztult, hogy már különleges. A barnás árnyalatokat egy szolid, sötétebb színű cipzár teszi egységgé. Szerintünk jó választás, ha egyszerű őszi cipőt keresel.

Amiből egyébként fekete verziót is találsz a webáruházban.

És akkor jöjjön egy fokkal feltűnőbb darab. Semmi extra, de mégis különleges. Fűző, cipzár nincs. Csak egy gumis betét a cipő oldalán. Extrán kényelmes. Meg persze meleg. Részben az enyhén magasított talprész miatt. Őszre, télre ideális választás.

 

A webshopban a fekete “tesóját” is megtalálod.

Maradva a barnás árnyalatoknál… Ez a hosszú szárú, végig fűzős bakancs kicsit a múltba repít… De talán ettől olyan trendi. Nekünk nagyon bejön. Neked? Egyébként ez is egy Tutto Bene Scarpe darab.


 

No, de ne menjünk el szó - illetve fotó nélkül - a különlegesebb darabok mellett se. Ez az orr részen lakkozott csizma például ilyen. Már csak a szalagszerű fűző miatt is.

És ha már különleges fűző… Íme, a korábban már mutatott szolid kialakítású bakancs extra csattal ellátott változata.

Ezt viszont már a bevállalósabbaknak ajánljujk. A flatform talp egészen különlegesség teszi ezt a téli bakancsot. Ahogy a nyelv részen található ezüstös díszítés is.

De ezt a cipőt se hagynánk ki a felsorolásból. A fekete lakk és a piros elemek párosítása meglehetősen egyedivé teszi a bakancsot.

Végül egy igazán nőies bokacsizma. Szerintünk nagyon nincs mit hozzáfűzni. Ennél csajosabb cipőt aligha találsz a télre. Ami egyébként úgy nőies, hogy közben mégis visszafogott. Legalábbis szerintünk. 

És ez csak néhány darab a több száz cipő közül. Úgyhogy ha őszi, téli cipőt keresel, mindenképpen kattints! Pörgesd át még ma a Divatcipő teljes kínálatát!