Navigáció

Az ősz beköszöntével máris itt vannak a legújabb trendek a cipők terén is. Ha divatos szeretnél maradni, akkor válaszd a glam rock stílust, ugyanis ez lesz az idei ősz nagy slágere. (A glam rock, más szóval glitter rock a rockzene egyik válfaja, amely a 70-es évek elején volt a csúcspontján.)


A Tamarisnak külön kollekciója is van erre a stílusra, mely a Rocking Balerina elnevezést kapta.

 

A cipők legjellemzőbb tulajdonsága a minimális szín, a fekete dominál. Illetve még a szegecsek azok, amik feldobják, különlegessé teszik ezeket a darabokat.

 

De nem csak a bakancsokon jelennek meg ezek a tulajdonságok, hanem a nőies bokacsizmákon is felfedezhetők a glam rock stílusjegyek. A stílus kiválóan kombinálható elegáns ruhadarabokkal is.


Tutto Bene Scarpe cipőből is rengeteg hasonló érkezett a webáruházba, kedvcsinálónak hoztunk is néhány mutatós darabot belőle, íme:


Máris itt egy meglehetősen csinos darab, aminek a fűző részét egy elegáns betéttel oldották meg a tervezői, ahogyan a boka felett végződő csizma szára is egyedi megoldással lett kialakítva. 


A következő már egy sokkal vagányabb bakancs. Igaz a szegecseket ezúttal mellőzi, de a különleges fűzős megoldása, ami kombinálja a vékonyabb bőr, illetve a vastagabb textil fűzőt, igazán eredetivé teszi ezt a cipőt. 

 


A felső vonalvezetésen, illetve a talprészén lévő szegecsek csak úgy vonzzák az ember tekintetét. Ahogyan a tiédet is, ugye? 


Ez a legmerészebb talán az összes közül. A bakancs szára lábszárközépig ér, és nem nélkülözi sem a csillogó részeket, sem a feliratokat. Mindemellett a fűző is hangsúlyosabb szerepet kapott. 

 


Ahogy az eddigiek esetében, úgy a fűző itt is csupán esztétikai célokat szolgál, a felvételt az oldalán elhelyezett cipzár segíti. Az orrészen lévő kettős varrás, illetve a talprészén elhelyezett „Tutto” felirat teszi igencsak egyedivé ezt a bakancsot. 


A kínálat persze ennél jóval szélesebb, ráadásul folyamatosan érkeznek a legújabb őszi és téli darabok.

 


Ha még több glam rock cipőre lennél kíváncsi, akkor kattints ide!