Navigáció

Azokat a szandálokat hívjuk slingback szandáloknak, amiknél a sarok hátsó részén található egy pánt. Alapvetően a legtöbb szandál ebbe a kategóriába tartozik. Az elegánsabb verziók és a sportosabb fazonok között is bőven találni slingback szandált.

Nálunk a Tutto Bene Scarpe márka az, ami a legnagyobb választékot kínálja ebben a kategóriában. Akár alkalomra keresel női slingback szandált, akár a hétköznapokra vagy a nyaralásra, tudunk ideális darbot mutatni.

Itt van mondjuk ez az ezüst színű szandál. Amiből egyébként arany változat is kapható a webáruházban. Csinos darab, de egyáltalán nem túlzó a hétköznapokra sem. Szerintünk a nyaralásra is ideális lehet.

Ez viszont már inkább az elegánsabb szettekhez lesz jó választás. Karakteres pántok jellemzik, illetve különleges stílusú felsőrésszel rendelkezik. Természetesen a klasszikus slingback stílus itt is adott.

Ahogy itt is. Viszont a stílus itt már egyáltalán nem átlagos - a talp és a felsőrész sem. Illetve a hátsó pánt sem a megszokott vékony méretű.

A pasztell szín és a flatform talp rendkívül trendivé teszi. Különleges, mégis egy univerzális darab. Akkor is jó választás, ha elegáns szetthez keresel női szandált, illetve akkor is, ha a hétköznapokra néznél valami divatos nyári lábbelit.

Végül még egy slingback. Igaz, ez már nem Tutto Bene Scarpe. De úgy éreztük, nem hagyhattuk ki az ajánlónkból. Amennyiben igazán letisztult stílusú, elegáns, lapos talpú szandált keresel, ez tetszeni fog. A zárt orrész ellenére jó választás a nyárra is. Akár farmerhez vagy nyári szoknyákhoz is felveheted. A minimál megjelenése és a fekete színe miatt a legtöbb szettel harmonizál.

Kíváncsi lennél még több szandálra? Klikk ide, és térképezd fel a webáruház teljes kínálatát. A kattintás után a legújabb darabokat tekintheted meg.