Navigáció

Mutatunk sportos, flatform és elegánsabb darabokat egyaránt. Meg persze dad shoes-t, illetve slipon-t is.

Kezdjük is ez utóbbival. A Vagabond cipőket talán senkinek sem kell bemutatni. Egyszerűek és minőségiek, meg persze kényelmesek. Semmi extra díszítés nincs rajtuk, a visszafogott skandináv dizájn jellemzi őket.

 

Mindez talán a slipon cipőkön érhető leginkább tetten. Hiszen ezeken még fűző sincs. Csak a talp és a felsőrész. Ezek a női cipők egyébként színben sem túl hivalkodók. A fekete és a fehér a domináns. Jellemzően a talp fehér, a bőr felsőrész pedig fekete.

Persze lehet kapni hófehér Vagabond női cipőt is. Mondjuk ez az “apacipő” ilyen. Formáját tekintve kicsit extrémebb, de összességében mégis visszafogott.

És akkor jöjjön egy faltfrom. Valószínűleg neked is ismerős ez a darab. Igen, a Casey-ről van szó. Ez a mára már ikonikussá vált Vagabond modell természetesen nálunk is kapható. Ráadásul most akciósan.

Ahogy az összes többi Vagabond modell is. Mint ez a sportos zoknicipő. Csak belebújsz és már mész is. Az érzés olyan lesz, mintha nem is lenne semmi a lábadon. Mi csak ajánlani tudjuk, akár őszre is. Száraz időben simán hordható - szeptemberben és októberben is.

Végül egy kicsit elegánsabb darab. Vagabondból sem csak sportos cipők léteznek. És nem csak fehér és fekete színben kaphatók ezek a svéd lábbelik. Ha őszre keresel valami elegánsat, ez a piros darab neked való. Farmerhez is tökéletes… Szóval hétköznapi outfithez is hordható. Most ez is akciós.

Ha tehát az őszre keresel cipőt és kihasználnád a Diatcipő.hu szezonvégi leárazását, kattints. Válassz méretet és már visszük is a kiszemelt cipőt. Ne maradj le!