Navigáció

Többször utaltunk már arra a korábbi bejegyzéseinkben, hogy a púder szín az idén különösen trendi lesz. Ez így is lett. Az utóbbi időben rengeteg pasztell árnyalatú, rózsaszínes, bézses színű tavaszi cipő érkezett... Többségükben Tutto Bene Scarpe darabok.

Ezek között találsz slipont, “apacipőt”, klasszik sportcipőt, mokaszint, elegánsabb darabot, egészen extrém változatot és visszafogott megoldásút is… Szóval van kínálat bőven.

Ehhez a kivitelhez például mit szólnál? A megjelenés sportos, alapjában véve egyszerű cipő. De a talp azért ad neki egy pluszt. Szerintünk ebben a színben nagyon jól néz ki. Ám ha mondjuk fehérben szimpatikusabb lenne, nálunk olyat is találsz.

Ez a cipő szintén nagy kedvenc. A bőr felsőrész, a belelépős slipon kivitel igencsak trendivé teszi. Főleg ebben a púder színben. Tavaszra szerintünk remek választás.

Akárcsak ez a változat. Hasonló, de mégsem.

Ha valamivel nőiesebb megoldást keresel, ez tetszeni fog.

Végül egy lyukacsos kivitel. Ha tavaszra keresel púder színű cipőt, olyat, ami hétköznapi, de divatosabb szettekhez is passzol, megtaláltad.

És ez csak pár darab a kínálatból. Amennyiben még több púder színű tavaszi Tutto Bene Scarpe cipőre lennél kíváncsi, itt tudsz böngészni.