Navigáció

A szezonnak ugyan még nincs vége, mi mégis leárazással kezdjük a nyár második felét. Szandálok, papucsok, sneaker-ek is jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Kis túlzással minden cipőnk akciós most. Márkától függetlenül. Azaz a nyár kedvencei az Inuovo szandálok, az egyre népszerűbb Tutto Bene Scapre saruk, papucsok és a még a Vagabond, Tamaris lábbelik is olcsóbbak.

Igaz, ez utóbbiak között kifejezetten nyári darabokat csak keveset találsz, de azért érdemes kattintani. Gondolj csak bele, most akár 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz az őszre sportcipőt.

Akár ilyen Vagabond Casey-t is.

Persze nem csak Vagabond-ból és Tamaris-ból vehetsz most olcsóbban sneak-ert. Természetesen a Tutto Bene Scarpe kínálatában is találsz akciós darabokat. Mondjuk ilyen női cipőt.

Ugyanakkor még a szandáloknal is bőven szezonja van. Egy jó hónap ugyanis még van a nyárból, meg jövőre is csak lesz jó idő... Ha most olcsóbban szerezheted be a nyári lábbelit, miért szalasztanád el a lehetőséget?

Főleg, ha olyan is van a kínálatban, ami biztosan divatos lesz jövőre is. Mondjuk egy ilyen, teljesen egyszerű szandál. Semmi felesleg… Egyszerűen trendi.

De a kicsit extrémebb megjelenésről sem szeretnénk lebeszélni. Sőt, mi kifejezetten szeretjük azokat a női cipőket, amik egy kicsit eltérnek az átlagostól. Ha neked is hasonló a stílusod, válassz a Tutto Bene különleges cipői közül. Itt megtekintheted a teljes kínálatot.

Ne hagyd ki tehát a lehetőséget! Csapj le az akciós darabokra még ma! Válassz augusztusra szandált 30 százakkal olcsóbban, de most akár az őszre is ideális sportcipőt is kedvezményesen szerezheted be. Tedd meg!