Navigáció

A szezonvégi leárazás ugyan még tart, de az akciókkal párhuzamosan az új kollekciók feltöltési is zajlik már. 2021-es sneaker-eket, tavaszi loafer-eket már találsz a webshopban.

Hogy milyeneket?

Ami a márkákat illeti, többnyire Tutto Bene Scarpe cipőket. De felkerült már pár tavaszi Bugatti is. Ez utóbbiak közül több flatform és hófehér sneaker, az előbbiek pedig a fent már említett loafer-ek és sportos félcipők. Olyanok is, amiket akár elegánsabb szettekhez és hétköznapi öltözékhez is felvehetsz.

Konkrétabban.

Itt van ez a viszonylag visszafogott, fényes felsőrésszel rendelkező, magasított talpú cipő. Szerintünk simán passzol egy farmerhez és mondjuk egy elegánsabb, szoknyás szetthez is.

Esetleg egy kicsit extravagánsabb női cipőt keresel?

Természetesen tudunk mutatni. Klasszik, 2021-ben is menő “apacipő” természetesen van a kínálatban.

Illetve ezek a magasított talpú loafer-ek sem kimondottan visszafogottak.

Akár hófehéret keresel, akár feketét, nálunk érdemes körbenézned.

Ez lenne a fehér változat.


Ez pedig egy fekete.
http://divatcipo.hu/webaruhaz/tutto-bene-scarpe-noi-cipo.9926/

De talán akkor is érdemes kattintani, ha inkább a kettő közötti átmenet a szimpatikusabb. Ide vagy ide.

Persze nem csak magasított talpú változatokat kínálunk. Már most, az első tavaszi cipők között is találsz laposabb verziót is. Amik egyébként - ahogy az a Tutto márkától megszokott - szintén kaptak egy kis extrát. Mutatjuk is.

Szóval a szezonvégi leárazás mellett már az új cipők feltöltése is megkezdődött. Úgyhogy ha akciós darabot keresel, akkor is van mit nézelődni, és akkor is, ha inkább valami igazán 2021-es darabot vásárolnál.

És ez még csak a kezdet. Mostantól már folyamatosan kerülnek fel az új kollekciók a webshopba. Ne maradj el!