Navigáció

A terepminta továbbra is divatban marad. Ahogy az állatmintás megoldások is. Legyen szó cipőről vagy valamilyen ruhadarabról, a terepmintással 2022-ben sem nyúlsz mellé.

A nálunk is kapható Street One termékek közül is várhatóan számos darab ezen stílust követi majd a tavaszi kollekcióban.

Persze nem kifejezetten a klasszikus terepmintára kell gondolni. Szóval nem csak a barnás és zöldes színek lesznek az uralkodók. A kékes, lilás alapszínek árnyalatai is feltűnnek terepminta formájában.

De ugyanez érvényes az állatmintás megoldásokra is. Ahogy a természetközeli színek, úgy az állatmintás stílus is trendi marad. Számos formában.

Természetesen a cipőknél is érvényes ez. A Tutto Bene Scarpe is készül terepmintás lábbelikkel a szezonra. A most is elérhető lábbelikhez hasonlókra a jövőben is számíthattok terepmintás cipőkre.

Sportos és elegáns vonalon egyaránt.

Szóval bármilyen megoldás, ami a természetközeliséget hangsúlyozza, trendi lesz 2022-ben. Állatminta, terepminta, földszínek, bézses árnyalatok… Ezek minden téren jó választásnak tekinthetők.

Úgyhogy…

Ne várj az új kollekcióra, vásárolj akár féláron! A cipők és a ruhák között is már most több terep- és állatmintás darabot találsz. Köztük olyanokat is, amiket a téli leárazás keretében még kedvezőbb áron rendelhetsz meg.

Nézz körül a webshop kínálatában! Ha pedig most nem találnál megfelelő darabot, nézz vissza később, hamarosan jönnek ugyanis az új kollekciók. Amikben még több terepmintás megoldásra számíthatsz.

Az akcióról…

Az akció bármikor visszavonható, így ha valamire rátalálsz, ne várj semmire, rendeld meg, amint tudod! Nehogy lemaradj a jó árról és a számodra ideális méretről.